Кобиотико (Cobiotico)

Наличност В наличност

Кобиотиците помагат за разграждането на големите късчета храна до микроскопични частици

Кобиотиците в състава на Cobiotico помагат за разграждането на големите късчета храна до микроскопични частици, които се поглъщат лесно от «добрите» (полезните) бактерии. За разлика от пребиотиците, кобиотиците осигуряват храна не само на пробиотиците, но и на клетките в тялото.

В резултат на храносмилателните процеси се отделят витамини, минерали, флавоноиди и други биологично активни вещества, които не могат да се усвоят мигновено от организма. Кобиотиците са катализаторът, подпомагащ организма да разгражда храната до максимално дребни частици, с които се хранят пробиотиците и чревните клетки.

Cobiotico също разгражда остатъците от храна, предизвикващи ферментация и гниене в стомашно-чревния тракт и помага на «добрите» бактерии в чревния тракт да спрат разрастването на «лошите» бактерии.

 

Състав: екстракт от корен куркума, екстракт от плод резене, екстракт от люцерна, екстракт от корен джинджифил, екстракт от папая, екстракт от ананас.

Свойства:

  • Помога на организма по-добре да разгражда храната и да произвежда кобиотици – жизнено важни хранителни вещества
  • Стимулира развитието на полезни бактерии и потиска активността на патогенните бактерии
  • Възстановява баланса на чревната микрофлора 

Предимства: 

Продуктът е разработен в резултат на дългогодишен опит. Създателите на формулата са предвидили всичко – качество на продукта, уникален състав и удобна опаковка. Продуктът работи на клетъчно ниво. Продуктът съдържа растителни ензими, които сами разграждат макромолекулите на храната на съединения, с които се хранят пробиотиците и клетките на храносмилателния тракт. 

Компонентите на продукта стимулират секрецията и активността на ензимите на целия храносмилателен тракт и по този начин се подобрява разграждането на храна. 

Продуктът спомага нормализирането на функцията на чревния епителен слой (защита и усвояване на храната). Стимулира чревната перисталтика, облекчава спазмите и нормализира работата на червата. Всичко това води до намаляване на активността и растежа на патогенните бактерии, подпомага размножаването на полезни бактерии в червата.