Дайджестико (Digestico)

Наличност В наличност

Подпомага прочистването на храносмилателния тракт и подготвя тялото за приема на синбиотиците

Съвременната медицина предлага за лечението на заболяванията на стомашно-чревния тракт да се използват ензими, които телата ни могат да произвеждат сами. Ензимните препарати помагат да се смели и усвои по-качествено храната, но организмът свиква с тях и започва да произвежда по-малко количество собствени ензими, а това нарушава нормалната му работа за дълго време.

За разлика от синтетичните му аналози, Digestico подпомага възстановяването на функциите на храносмилателния тракт и подобрява работата на жлезите. Продуктът ускорява детоксикацията, стимулира работата на червата, подобрява дефекацията, предотвратява размножаването на патогенните бактерии и гъбички. Освен това Digestico извежда от тялото токсините и «лошия» холестерол, намалява риска от поява на камъни в жлъчния мехур, повишава секрецията и активността на жлъчния сок, подобрява работата на черния дроб, секрецията на жлъчката и разграждането на мазнините.

Употреба и състав: екстракт от листа артишок, екстракт от корен пащърнак, екстракт от корен черна ряпа, екстракт от корен жълта тинтява, спирулина на прах, екстракт от семена кориандър.

Свойства:

  • Способства детоксикацията на организма
  • Стимулира чревната перисталтика и подобрява дефекацията
  • Предотвратява размножаването на патогенните бактерии и гъбички
  • Извежда токсините и холестерола от организма
  • Подобрява работата на черния дроб, секрецията на жлъчката и разграждането на мазнините
  • Намалява риска от образуване на камъни в жлъчния мехур
  • Подобрява секрецията и активността на жлъчния сок 

Предимства:

Продуктът стимулира разграждането на мазнините, стимулира освобождаването от токсини и вредни вещества. Потиска размножаването на патогенни чревни бактерии, намалява възпалителните процеси в храносмилателния тракт. Активира производството на ензими в организма. Подобрява функцията на храносмилателните жлези.

1 опаковка съдържа 30 капсули за 10 дни.