Лекция на д-р Уолък: "УМРЕЛИТЕ ДОКТОРИ НЕ ЛЪЖАТ"


Д-р Уолък сега е много популярен в Америка. През 1991г. е предложен за Нобелова награда. Това, което ще прочетете в тази статия, може напълно да обърне Вашата представа за съвременната медицина и по този начин радикално да измени Вашата съдба и съдбата на Вашите близки.

Прочети още...

Кой от вас някога е чувал за болестта на Алцхаймер (загуба на паметта)? Сега за нея знаят всички, но когато аз бях малко момче, болестта на Алцхаймер просто не съществуваше. Сега това е един от най-разпространените недъзи, поразяващ един на всеки двама души достигнали до 70 годишна възраст. Достатъчно плашещи данни. А как да се определи и излекува болестта на Алцхаймер в ранен стадий при животните?

Прочети още...

Помните ли, аз Ви казах че са ни необходими:
90 елемента на хранене: 60 минерала, 16 витамина, 12 аминокиселини и 3 мастни аминокиселини.
На нас много ни провървя. Растенията са способни да произвеждат необходимите ни аминокиселини, витамини и мастни аминокиселини. Това е по силите на растенията и ние следва да ползваме в храненето си 15- 20 растителни компонента на ден, в правилно съчетание, за да получим тези необходими 90 елемента на хранене.

Прочети още...

Сега малко наука.
През ноември 1993г. в Аризона бил проведен интересен експеримент. Три двойки прекарали в изолация три години, като се хранили със здравословна храна, която сами отглеждали, дишали пречистен въздух и пиели незамърсена вода. Когато излезли ги изследвали лекари-геронтолози от Калифорнийския университет в Лос Анжелис. Всички данни от анализите на кръвта и другите жизнено важни показатели на организма, били заложени в компютъра на университета в Лос Анжелис.

Прочети още...

Тайната на вечната младост...Антиокс+


През цялото време на съществуване на човечеството хората са мечтали да разкрият тайната на вечната младост, способна да удължи живота и да съхрани пълноценното здраве. И сега този проблем не губи своята актуалност. Вече имаме напълно нови, невероятни резултати от изследванията на процесите на стареене, които ни позволяват да се приближим към разгадаване на тази тайна.

Прочети още...